Help mee

Je wenst Stichting Lucifer graag te helpen? stichting lucifer helpenDat horen we graag, ons helpen kan op twee manieren.

1) Doneren

Donaties aan Stichting Lucifer kunnen we altijd goed gebruiken. Eventuele donaties ontvangen we graag op IBAN: NL97INGB0006342171 tgv Stichting Lucifer.
Vrijwilliger worden? Neem contact en meld je aan.

2) Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn belast met het onderhouden van sociale media kanalen, aanmaken en optimaliseren van onze diverse informatieve websites, aanmaken en modereren van forums, wiki’s e.d.
Vrijwilligers profiel
  • enthousiast
  • tijd om thuis wat activiteiten op de computer of tablet te doen.
  • enige kennis van wordpress
  • enige kennis van facebook
  • enige kennis van pinterest
  • enige kennis van tumblr
  • enige kennis van twitter
  • enige kennis van linkedin
  • Kennis van HTML, CSS, PHP, Python, shellscript, Linux is niet nodig dit leren we je juist met alle liefde aan.
Wat staat hiervoor tegenover?
  • Afhankelijk van hoeveel activiteiten je verricht zijn wij soms in staat om een kleine vergoeding te betalen aan onze vrijwilligers. Vrijwilligers vergoedingen zijn afhankelijk van donaties die de stichting ontvangt en facturen die we soms versturen aan afnemers van betaalde diensten.
  • Kennis en veel technische ervaring. Gezien de diverse activiteiten wat je binnen de stichting voornamelijk zelfstandig mag uitvoeren leer je zelfstandig te ondernemen en praktisch problemen op te lossen. Dit kan bij latere betaalde functies op ICT niveau je heel goed van dienst te zijn.